A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

В області стартує проєкт «Шкільні ліги Полтавщини»

У Полтавському спортивному ліцеї з посиленою фізичною підготовкою презентували новий проєкт «Шкільні ліги Полтавщини». Спортивні учнівські змагання з семи видів спорту розпочнуться в громадах уже в цьому навчальному році.

15:11 13.11.2023

Африканська чума свиней

Африканська чума свиней (АЧС) - гострозаразна вірусна хвороба, яка перебігає гостро, підгостро, хронічно безсимптомно й характеризується лихоманкою, геморагічним діатезом, ціанозом шкіри, некродистрофічними змінами паренхіматозних органів і високою летальністю, що призводить до значних економічних збитків.

14:04 10.11.2023

Притягнення до кримінальної відповідальності не звільняє від мобілізації

Через повномасштабне вторгнення російських військ в Україні було введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Загальній мобілізації підлягають військовозобов’язані громадяни, які не мають права на відстрочку та були визнані придатними чи обмежено придатними до військової служби. Призов за мобілізацією на сьогодні є основним способом комплектування Збройних Сил України, а військовий облік є, очевидно, однією з основних складових підготовки і проведення мобілізації. Проте деякі несвідомі громадяни не лише самостійно не прибувають до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем військового обліку у випадку зміни військово-облікових даних, як того вимагають Правила військового обліку, що затверджені постановою кабінету міністрів, а й відмовляються прибувати до ТЦК та СП навіть після виклику (вручення повістки). Звичайно ж подібні порушення несуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

13:56 10.11.2023

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  за посиланням  https://www.tax.gov.ua/  розміщений сервіс  «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс» (ЗІР).  Його робота направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямків, зокрема: ставки податків; глосарії та довідники; щоденна підбірка відповідей на двадцять актуальних запитань; податковий календар, який містить систематизовану інформацію про терміни сплати податків і зборів, платежів, подання звітності до органів ДПС; зміни в податковому законодавстві, з можливістю підписки на отримання таких змін на електронну адресу та інше.

09:22 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь