A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Відсутність податкового боргу – запорука ефективного наповнення бюджету держави

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що в умовах воєнного стану надзвичайно важливим є оперативне, належне та безперервне наповнення місцевих бюджетів із метою забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери та реалізації життєво необхідних потреб мешканців територіальних громад.

15:41 24.10.2023

Проект "ШахрайГудбай"

Шахраї не тільки продають неіснуючі товари в соцмережах, а й повертають деяким покупцям за недоставлений товар кошти, щоправда не з власної кишені. Кошти повертає не магазин, а чергова жертва шахраїв, яка думає, що платить за товар.

15:23 20.10.2023

Бізнес Полтавщини використовує у своїй роботі понад 11 тисяч ПРРО

У зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», фахівцями управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Полтавській області проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота із платниками податків щодо порядку реєстрації та особливостей застосування РРО/ПРРО.

11:44 18.10.2023

Декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Кременчуцьке районне управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області інформує, що відповідно до частини 2 ст. 57 Кодексу Цивільного захисту України, початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) (далі - об’єкти нерухомості) здійснюється суб’єктом господарювання на підставі поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далі - декларація), реєстрація якої здійснюється на безоплатній основі. 

11:34 18.10.2023

Застосування РРО/ПРРО – ключова тема зустрічі Полтавських податківців із Кременчуцькими підприємцями

  Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області продовжують спілкування з представниками бізнесу та інститутів громадянського суспільства     у форматі «запитання-відповідь» під час проведення спільних воркшопів. 

14:40 17.10.2023

Розпочато кампанію по пероральній імунізації диких м’ясоїдних тварин

На виконання рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Полтавській військовій адміністрації за № 1 від 03.07.2023 та наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 29.08.2023 за № 634, з 16 жовтня 2023 року на території Кременчуцького району розпочинається кампанія по пероральній імунізації диких м’ясоїдних тварин шляхом ручного розкладання принад з вакциною на території лісових угідь всіх форм власності на визначеній площі, яка погоджена з районними військовими адміністраціями (за виключенням населених пунктів, водно-болітних угідь, ріллі, полів, автодоріг) у період воєнного стану.

11:12 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь