A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Податківці Полтавщини зафіксували чергове порушення: ФОП здійснював торгівлю продуктами харчування, проте не зареєстрував РРО та не оформив продавця

Податківці Полтавщини здійснили перевірку суб’єкта господарювання, який перебуває на податковому обліку в Головному управлінні ДПС у Полтавській області та здійснює роздрібну торгівлю продуктами харчування в магазині у м. Горішні Плавні. В результаті проведеного аналізу інформації щодо вищезазначеного підприємця, було з’ясовано, що ФОП перебуває на спрощеній системі оподаткування, здійснює торгівельну діяльність у двох магазинах, проте зареєстрував лише один РРО.

09:24 21.12.2023

Ресторанний бізнес під пильним контролем

Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області постійно здійснюється моніторинг діяльності суб’єктів господарювання сфери торгівлі та громадського харчування. Зокрема систематично аналізується інформація про розрахункові операції, яка надходить по дротових або бездротових каналах зв’язку до контролюючого органу від класичних та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

15:42 20.12.2023

З початку 2023 року суб’єкти господарювання Полтавщини зареєстрували понад 22 тисячі РРО/ПРРО

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що станом на 1 грудня 2023 року зареєстровано 13 562 програмних реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) та  9 189 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

11:13 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь