A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Щодо відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО

Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.

14:08 05.10.2023

Жителів області запрошують до публічних консультацій щодо компенсації за пошкоджене житло

Громадська організація «Інститут  Республіка» запрошує на публічні консультації: «Удосконалення механізму отримання громадянами України компенсації за житло, пошкоджене та знищене внаслідок збройної агресії росії проти України».

14:06 05.10.2023

Злочинці залишають без світла сільських жителів

У час, коли триває збройна агресія російської федерації, яка всіма можливими засобами намагається знищити електроенергетичну галузь України в цілому та Полтавщини зокрема, на території нашої області активізувались злочинці, які викрадають електродріт, металеві конструкції з ліній електропередачі, розукомплектовують трансформаторні підстанції тощо.

15:12 03.10.2023

Національний день дівчат

ГО „Центр „Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” проведить Національний день дівчат, в межах ініціативи “Дівчата STEM” спільно з генеральним партнером заходу Infopulse, за сприяння Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, який відбудеться 11 жовтня 2023 року.

14:35 02.10.2023

Вересневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». В черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

14:01 02.10.2023

Де близьким родичам зниклих безвісти отримати юридичну допомогу безоплатно

Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв’язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги. Отримати таку допомогу можна безоплатно, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.

13:58 02.10.2023

Зустріч податківців Полтавщини із представниками бізнесу та громадськості Кременчука щодо податкових новацій відповідно до Закону №3219

Робоча група фахівців Головного управління ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової відвідала представників бізнесу та громадських організацій м. Кременчука. Захід відбувся  за підтримки й участі міського голови Кременчука Віталія Малецького.

13:54 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь