A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Проект "ШахрайГудбай"

Шахраї розміщують публікації в соціальних мережах та пропонують отримати грошові виплати. В таких повідомленнях аферисти пропонують обрати суму виплат, яка людині потрібна, а за отримання коштів просять сплатити комісію, зазначену навпроти суми:

10:32 16.10.2023

До уваги платників податків — фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді суборенді емфітевзисі, поспішному користуванні) земельні ділянки, то розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов'язання,

10:24 16.10.2023

Чат-бот «StopViolationBot»

Чат-бот «StopViolationBot» – можливість повідомити про порушення податкового законодавства Державна податкова служба України нагадує громадянам про можливість у будь-який час доби, 24/7 та в будь-якому місці, повідомляти податкову службу через чат-бот «StopViolationBot» в месенджері Telegram про відомі факти порушень законодавства, зокрема, щодо:

10:06 16.10.2023

Пам'ятка щодо профілактика гострих кишкових інфекцій !

Гострі кишкові інфекції (ГКІ) - це група інфекцій, які характеризуються фекально-оральним механізмом передачі, локалізацією збудника в кишечнику людини, багаторазовим поносом, нудотою, блювотою, підвищенням температури тіла.

10:02 16.10.2023

Мобільний за стосунок «Моя податкова»

«Моя податкова» від податкової Новий  мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

09:57 16.10.2023

Шановні мешканці Піщанської громади!

З метою сталої роботи магістральних електромереж області, надійного забезпечення споживачів електроенергією, прохаємо Вас звернути увагу, що по всій території області масово випалювались стерня, сухотрав'я, очерет тощо. В зону горіння часто потрапляли магістральні повітряні лінії напругою 330 кВ. Маючи дуже високу напругу вони дуже чутливі до полум'я, гарячого повітря і диму, реагують на це коротким замиканням на землю і автоматично відключаються від джерел генерації електроенергії. Це приводить до припинення енергопостачання Полтавського регіону на певний час. Нагадуємо, що спалювання трави та сміття під час воєнного стану будуть прирівнювати до диверсій. До того ж коротке замкнення повітряної лінії на землю може привести до смертельних наслідків для самих горе - підпалювачів. Нагадуємо що в охоронних зонах ПЛ забороняється виконувати будь-які дії, що можуть порушити нормальну роботу електричних мереж, спричинити їхні пошкодження або нещасні випадки. До переліку включено: •    будувати житлові, громадські та дачні будинки, влаштовувати будь-які звалища; •    складати добрива, корми, торф, солому, дрова, інші матеріали; •    розпалювати вогнища; •    розташовувати автозаправні станції або інші сховища пально-мастильних матеріалів; •    накидати на струмопровідні частини об'єктів електричних мереж і наближати до них сторонні предмети,  підніматися на опори повітряних ліній електропередачі, демонтувати їх елементи; •    саджати дерева та інші багаторічні насадження, крім випадків створення плантацій новорічних ялинок; •    влаштовувати спортивні майданчики для ігор, стадіони, ринки, зупинки громадського транспорту, проводити будь-які заходи, пов'язані з великим скупченням людей, не зайнятих виконанням дозволених у встановленому порядку робіт; •    запускати спортивні моделі літальних апаратів, повітряних зміїв;

15:44 06.10.2023

Щодо відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО

Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.

14:08 05.10.2023

Жителів області запрошують до публічних консультацій щодо компенсації за пошкоджене житло

Громадська організація «Інститут  Республіка» запрошує на публічні консультації: «Удосконалення механізму отримання громадянами України компенсації за житло, пошкоджене та знищене внаслідок збройної агресії росії проти України».

14:06 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь