Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Набір слухачів на навчальний онлайн курс «Сучасні методи водопідготовки для малих водоканалів».

Під час війни якість питної води набуває неабиякого значення. Внаслідок російської агресії в низці регіонів зафіксоване часткове або повне руйнування водонасосних станцій, водопроводів, каналізаційних очисних споруди, відсутні реагенти для очищення водопровідної води - все це призводить до аварій та позбавляє людей доступу до питної води.

16:26 21.09.2023

Всесвітній день прибирання в Україні

  У 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням обмежень, які діють на період війни. Україна стане частиною міжнародного руху, прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників (інформаційна довідка, додаток 1). З мстою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і саморсалізації української молоді, розвитку місцевих громад, екологічної відбудови та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

16:16 21.09.2023

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері надання послуг (у тому числі суб’єктів господарювання, які надають послуги таксі)

Головне управління ДПС у Полтавській області з метою інформування суб’єктів господарювання щодо законодавства у сфері здійснення розрахунків при надані послуг повідомляє.

16:14 21.09.2023

Про обов’язок використання РРО/ПРРО під час зустрічі з підприємцями Полтавщини

Триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо останніх новацій податкового законодавства, тож нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завітали до суб’єктів господарювання   у м. Котельва Полтавської області.

13:51 20.09.2023

Зустріч податківців Полтавщини із представниками ГО «Вільний шлях»

         У рамках роботи комунікаційної податкової платформи відбулась робоча зустріч очільниці Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової  та голови громадської організації «Вільний шлях» Андрія Вишнивецького, за участі начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Полтавській області  Людмили Овчаренко.

13:49 20.09.2023

Застосування РРО/ПРРО – ключова тема зустрічі Полтавських податківців із підприємцями

У рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії з питань застосування РРО та/або ПРРО фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завітали до підприємців, які здійснюють діяльність та надають послуги в ТЦ «Глобус» м. Карлівка Полтавської області.

15:57 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь