A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Профілактика туберкульозу великої рогатої худоби

Туберкульоз – це захворювання бактеріального походження, яке здатне вражати велику рогату худобу, домашню птицю і навіть людину. Характерні особливості патології – висока заразність і летальність у багатьох випадках. Супроводжується утворенням на внутрішніх органах, шкірних покривах і слизових специфічних безсудинних вузликів (туберкул), схильних до некрозу. Ефективної лікування туберкульозу у великої рогатої худоби немає.

11:55 25.09.2023

Гігієнічні вимоги до дрібнотоварного виробництва та обігу молока

            Гігієнічні вимоги до дрібнотоварного виробництва та обігу молока затверджено наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України №209 від 07.04.2022 року та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2022 р. за №452/37788 (далі Наказ).

11:52 25.09.2023

Щодо пом’якшень у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує, що процес фіскалізації в Україні не відбувся одномоментно, а тривав протягом багатьох років, запроваджувався поетапно та супроводжувався встановленням широкого спектру пільг для суб’єктів господарювання.

11:49 25.09.2023

Щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет

У зв’язку з надходженням численних звернень від суб’єктів господарювання та з метою практичного застосування бізнесом, з питань проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, надаємо приклади алгоритму дій продавців у частині виконання обов’язку щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет.

11:47 25.09.2023

Набір слухачів на навчальний онлайн курс «Сучасні методи водопідготовки для малих водоканалів».

Під час війни якість питної води набуває неабиякого значення. Внаслідок російської агресії в низці регіонів зафіксоване часткове або повне руйнування водонасосних станцій, водопроводів, каналізаційних очисних споруди, відсутні реагенти для очищення водопровідної води - все це призводить до аварій та позбавляє людей доступу до питної води.

16:26 21.09.2023

Всесвітній день прибирання в Україні

  У 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням обмежень, які діють на період війни. Україна стане частиною міжнародного руху, прибирання відбудуться у всьому світі, об’єднають мільйони учасників (інформаційна довідка, додаток 1). З мстою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і саморсалізації української молоді, розвитку місцевих громад, екологічної відбудови та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

16:16 21.09.2023

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері надання послуг (у тому числі суб’єктів господарювання, які надають послуги таксі)

Головне управління ДПС у Полтавській області з метою інформування суб’єктів господарювання щодо законодавства у сфері здійснення розрахунків при надані послуг повідомляє.

16:14 21.09.2023

Про обов’язок використання РРО/ПРРО під час зустрічі з підприємцями Полтавщини

Триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо останніх новацій податкового законодавства, тож нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завітали до суб’єктів господарювання   у м. Котельва Полтавської області.

13:51 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь