A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! 

09:54 12.12.2023

ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ - НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА!

Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку! Пізніше викрадуть доступ добанківської картки або змусятьпридбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ! Як діяти:  не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків;   не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо);  не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару;   якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку; якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію.

13:27 08.12.2023

Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку

Державна податкова служба України звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

10:26 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь