A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Торгівельна діяльність підприємців на ринках під контролем податківців Полтавщини

Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Полтавській області було проведено фактичну перевірку суб’єкта господарювання – фізичної особи-підприємця, який здійснює торгівлю технічно складними побутовими товарами на території Центрального ринку м. Полтави.

15:48 24.01.2024

Електронна черга в Центрах обслуговування платників!

 У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що тримаючи вектор на поліпшення якості та умов надання послуг платникам, Державна податкова служба України продовжує перетворення на цифровий сервісний орган. Внаслідок оновлення і модернізації програмно-апаратного комплексу Контакт-центру ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників (далі – ЦОП) – електронну чергу.

11:28 22.01.2024

Соціальні години для безкоштовного тренування та занять спортом для військовослужбовців, ветеранів війни, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни

Фізична реабілітація та психологічна підтримка, ветеранської спільноти Полтавщини - один із пріоритетних напрямів діяльності Полтавської облвійськадміністрації.

11:24 22.01.2024

Майже 10 тисяч програмних РРО зареєстрували суб’єкти господарювання Полтавщини у 2023 році

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що з початку 2023 року представники бізнесу Полтавщини зареєстрували 9 682 програмних реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) та  3 935 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

10:13 19.01.2024

Суб’єкти господарювання при наданні послуг таксі повинні застосовувати РРО та/або ПРРО

         Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що законність здійснення діяльності з перевезення пасажирів, зокрема таксі, постійно аналізується податковою службою. Протидія нелегальному ринку надання оплатних послуг  з перевезення пасажирів та приховування результатів діяльності в пріоритеті задач податкової служби.

09:06 15.01.2024

Завдав провідній світовій компанії сотні мільйонів збитків: кіберполіція та слідчі Нацполу викрили хакера

Департамент кіберполіції спільно з Європолом викрили 29-річного хакера. З 2021 року він заражав сервери однієї з найбільших світових компаній. Спочатку хакер «зламав» 1500 облікових записів дочірньої компанії, застосувавши власноруч розроблене програмне забезпечення автоматичного підбору паролів – «брутфорс» та отримав доступ до управління сервісом.

08:59 15.01.2024

Податківці Полтавщини зафіксували чергове порушення: в полі зору кав’ярні

Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області постійно здійснюється моніторинг діяльності суб’єктів господарювання сфери торгівлі та громадського харчування, систематично здійснюється аналіз інформації про обсяги розрахункових операцій  та електронних копій розрахункових документів.

11:40 12.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь