Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам'ятки для населення

Що робити, коли чутно сигнал слідувати в укриття?

Найпростіші укриття — це цокольні та підвальні приміщення будинків, підземні паркінги та підземні переходи. У них можна сховатися під час нетривалих обстрілів. Найбезпечніші з них ті, які мають декілька виходів (один з них за межами будівлі).

15:58 19.05.2022

Що робити у разі відсутності водопостачання?

При неможливості використання питної води з джерел централізованого водопостачання у населених пунктах, потрібно використовувати питну воду з бюветів та інших джерел нецентралізованого водопостачання (колодязів, шахтних криниць), пунктів розливу питної води (в тому числі пересувних) при їх наявності, фасовану бутильовану воду та воду в ємностях для індивідуального користування.

15:56 19.05.2022

Щоб запобігти пожежам у побуті, дотримуйтеся правил пожежної безпеки!

04 травня 2022 року працівниками Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно із представниками виконавчого комітету Піщанської сільської ради та місцевої пожежної охорони відбулося комплексне відпрацювання населених пунктів Піщанської громади та проведення профілактичних бесід з місцевими жителями щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Робота комісії зосередилася у селах Недогарки та Самусіївка Піщанської громади, де у минулому році відбулася найбільша кількість пожеж, у тому числі із трагічними наслідками. Із мешканцями сіл було проведено роз’яснювальну роботу та роздано інформаційні листівки та пам’ятки.

14:09 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь