A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам'ятки для населення

Основна недуга влітку – гострі кишкові інфекції

Гострі кишкові інфекції – це одні з найбільш поширених інфекційних захворювань, що можуть призвести до серйозних ускладнень, особливо в дітей. Зазвичай, їх викликають бактерії чи віруси, що потрапляють в організм людини із зараженою їжею чи водою. Особливо актуальною проблема кишкових інфекцій постала на фоні військової агресії росії.

14:10 30.06.2022

БУДЬМО ОБЕРЕЖНІ: ВІЙНА НЕСЕ РИЗИК ПОШИРЕННЯ ХОЛЕРИ

Вторгнення російської федерації, бойові дії проти нашої країни, руйнування інфраструктури системи життєзабезпечення територій, у тому числі комунальної та медичної служб, служби протиепідемічного захисту тощо підвищують ризики поширення інфекцій та їх тяжких епідемічних ускладнень.

14:06 29.06.2022

Основні правила поведінки на воді, біля водоймищ

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

10:23 23.06.2022

Будьте обережні на воді влітку!

Усім відомо, що вода – чудодійний засіб оздоровлення організму. Купання дає людині фізичне та моральне задоволення, допомагає позбутися стресів. Але, на жаль, для декого відпочинок біля води закінчується трагедією.

09:59 23.06.2022

До уваги бджолярів!

«Декор Агро» повідомляє  про проведення механізованих робіт з обприскування садів в період комендантського часу  14.06.2022 з 22:00 по 5:00 15.06.2022

13:15 14.06.2022

ПОСТРАЖДАЛІ ВІД ЕКСПЛУАТАЦІЇ ТА/АБО НАСИЛЬСТВА ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ КОМПЛЕКСНУ МЕДИЧНУ ТА ПСИХОЛОГІЧНУ ДОПОМОГУ В РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ

Якщо Ви постраждали від сексуального насильства, пов’язаного з воєнними діями та збройним конфліктом, Ви маєте право на безоплатне отримання медичної, соціальної та психологічної допомоги, інших соціальних послуг; безоплатну вторинну правову допомогу; конфіденційність інформації особистого характеру.

14:08 13.06.2022

В УКРАЇНІ РЕАЛІЗОВУЮТЬ ІНІЦІАТИВУ З ПРАВОВОЇ ПІДТРИМКИ ПРАЦІВНИКІВ ПЕРЕМІЩЕНИХ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА НАУКОВИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВНАСЛІДОК АГРЕСІЇ РФ

Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні  реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».

14:06 13.06.2022

Пам’ятка для населення щодо дотримання вимог санітарного законодавства при застосуванні пестицидів, агрохімікатів та засобів захисту рослин

Не лише сільськогосподарські підприємства у своїй діяльності використовують пестициди. На присадибних та дачних ділянках люди теж застосовують, як пестициди так і мінеральні та органічні добрива, щоб збільшити уро­жай, та вберегти його від шкідників.

08:20 10.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь