A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам'ятки для населення

Пам'ятка щодо передачі та профілактики дифтерії!

На Київщині зареєстровано летальний випадок від дифтерії. У Київській області 73-річна жінка померла від дифтерії. 29 грудня 2023 року хвора була госпіталізована до лікарні, проте її життя не вдалось врятувати через довготривале самолікування й ускладнення, що виникли внаслідок хвороби. Також з'ясовано, що у померлої були відсутні щеплення.  Зазначимо, що це перший летальний випадок від дифтерії за 2023 рік.

14:55 04.01.2024

Вірусний гепатит А (ВГА) - хвороба брудних рук

В країні зафіксовані спалахи хвороби на гепатит А. Вірусний гепатит А - типова гостра кишкова інфекція, джерелом збудника якої є хвора людина, переважно в початковому періоді захворювання.

16:02 06.12.2023

Головні правила мінної безпеки

Знання правил мінної безпеки допоможуть вам зберегти власне життя і вберегти близьких від біди. Уважно ознайомтеся з цими правилами, запам’ятайте й розкажіть про них друзям і рідним, насамперед – дітям!

13:52 10.11.2023

Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру

При першій можливості покиньте разом із сім’єю небезпечну зону. У разі неможливості виїхати особисто, відправити дітей і родичів похилого віку до родичів, знайомих. Необхідно взяти із собою всі документи, коштовні речі і цінні папери. Підготовку до можливого перебування у зоні надзвичайної ситуації доцільно починати завчасно. Необхідно підготувати "екстрену валізку" з речами, які можуть знадобитись при знаходженні у зоні НС або при евакуації у безпечні райони.

13:48 10.11.2023

Попередження виникнення пожеж, травмування та загибелі людей

Щорічно зростає кількість пожеж, а також випадків травмування та загибелі людей на них. Переважна більшість цих надзвичайних подій припадає на житловий сектор і спричинена необережністю поводження громадян з вогнем, зокрема при палінні в нетверезому стані чи необережному використанні електрообігрівачів та опалювальних печей, їхню несправність, короткі замикання внаслідок перевантаження електромереж тощо.

13:42 10.11.2023

Вірусний гепатит А (ВГА)- хвороба брудних рук.

В країні зафіксовані спалахи хвороби на гепатит А. Вірусний гепатит А - типова гостра кишкова інфекція, джерелом збудника якої є хвора людина, переважно в початковому періоді захворювання.

15:33 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь