A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам'ятки для населення

Безпека під час відпочинку на воді

Відпочиваючи на воді, завжди треба пам’ятати про безпеку. Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному громадянину нашої країни. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив в біду.

09:48 11.08.2023

Рекомендації для населення щодо утримання та дезинфекції колодязної води

       Використання води для пиття є однією з найважливіших потреб людини.. Але потрібно пам’ятати, що вода може бути одним із факторів передачі інфекційних захворювань, в першу чергу кишкових: холера, черевний тиф, паратифи, дизентерія, а також особливо небезпечних – туляремія, лептоспіроз тощо.                

10:34 07.08.2023

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру. Зокрема, йдеться про алгоритм дій у разі радіаційної аварії. У першу чергу зазначимо, що ядерно-стратегічні об'єкти будуються таким чином, щоб витримувати значні фізичні пошкодження. Але поза тим не завадить знати, що робити у разі, якщо у вашій місцевості трапилась радіаційна аварія.

13:53 25.07.2023

ПЕРЕЖИТИ СПЕКУ: КОРИСНІ ПОРАДИ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

     За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, щороку високі температури негативно впливають на здоров'я багатьох людей, та особливо небезпечна спека для людей похилого віку, немовлят, людей з хронічними захворюваннями та тих, хто працює на вулиці. Надмірне тепло може спровокувати виснаження організму та тепловий удар, загострити існуючі серцево-судинні, респіраторні та ниркові захворювання тощо. Синоптики попереджають, що до України повертається спекотна погода, тож розповідаємо, як запобігти негативному впливу спеки при дотриманні простих правил від ВООЗ.

13:48 25.07.2023

СЕЗОН АКТИВНОСТІ ПЛАЗУНІВ: ПРАВИЛА ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ ПРИ УКУСІ ЗМІЇ

В Україні з літньою порою розпочався період активності плазунів та так званий сезон зміїних укусів. Станом на 30 червня 2023 року було зареєстровано 23 звернення по медичну допомогу через ураження зміїною отрутою, що порівняно з 2022 та 2021 роками на 17 більше та на 7 звернень менше відповідно. Серед постраждалих 7 дітей до 17 років. Звернення зареєстровані у Львівській області –11 випадків, Дніпропетровській – 3 випадки, Закарпатській і Полтавській – по 2 випадки; по 1 випадку зареєстровано у Житомирській, Київській та Чернівецькій областях. 

08:26 18.07.2023

Вірусний гепатит А, як вберегтися в умовах воєнного стану!

         В умовах воєнного часу важливо пам’ятати, що під час ведення бойових дій вражаються та руйнуються системи життєзабезпечення людей, погіршуються або взагалі зникають санітарно-побутові умови, доступ до чистої питної води, до чистих продуктів харчування тощо. Внаслідок цього різко збільшується вірогідність виникнення інфекційних хвороб, у т.ч. гепатиту А.

20:05 10.07.2023

Що робити, якщо радіаційна аварія застала вас на вулиці?

① По-перше, необхідно терміново захистити органи дихання. Для цього підійде будь-яка підручна тканина, складена у кілька шарів, або захисна маска. Це допоможе частково зменшити потрапляння радіоактивного пилу в організм.

19:56 10.07.2023

До уваги мешканців Піщанської громади!

У разі виявлення фактів неналежного утримання захисних споруд цивільного захисту та відсутності цілодобового доступу до укриттівна території Піщанської громади, прохаємо повідомлятивиконавчий комітет Піщанської сільської ради: за телефоном: 067-453-33-20, 0962654787 (оперативний черговий) на електронну пошту: 

19:54 10.07.2023

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ

         Літо — прекрасна пора, коли стовпчики термометрів показують понад 25 градусів. Вода в річках, озерах, водоймах і морі  поступово прогрівається і відкривається пляжний сезон. А це означає, що не буде зайвим ще раз обговорити всі правила поведінки на воді для дітей, адже саме вони найчастіше наражаються на небезпеку.

09:47 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь