A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами триває

Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами триває

Однією з найболючіших тем в нашій громаді є боротьба зі стихійними сміттєзвалищами. Такі ділянки сміттєзвалищ утворюють самі ж мешканці на узбіччях доріг, ярах, біля недобудованих будівель, на закинутих земельних ділянках та на територіях кладовищ. Адже набагато легше викинути сміття біля річки чи понад дорогою, аніж в контейнер чи відвезти на сміттєзвалище. Хоча всі розуміють – це отрута для нашого здоров’я, небезпека для здоров’я наших дітей та й в цілому, але створюють стихійні «сміттєві острівки», які загрожують погіршенням екології.

10:56 27.04.2023

Ефективна співпраця – запорука успіху!

Ефективна співпраця – запорука успіху!

Під час війни ми чітко розуміємо пріоритети, але утримання доріг – потреба, яку не можна ігнорувати.  У Піщанській територіальній громаді стартували ремонтні роботи автошляху О1703044  Градизьк – Погреби – Майбородівка – Піщане на умовах співфінансування 50 на 50. На ці роботи виконавчим комітетом Піщанської сільської ради запланував виділити 1043,0 тис. грн.  Роботи проводить ДП Агентство місцевих доріг Полтавської області в селах Майбородівка та Вільна Терешківка.

16:05 26.04.2023

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

26 квітня 2023 року відзначається  37-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. Сьогодні ми вшановуємо пам'ять про тих, хто загинув від цієї катастрофи, а також  висловлюємо слова безмежної вдячності ліквідаторам наслідків аварії. Аварію на Чорнобильській АЕС досі називають найбільшою техногенною катастрофою в історії мирного атома. Волею долі, епіцентром ядерної аварії стала саме наша багатостраждальна українська земля. Цей сумний день принесли нам на своїх крилах чорні лелеки: кажуть, після аварії на ЧАЕС саме такими бачили їх в зоні лиха.   Час летить швидко та чорнобильська трагедія для нашого народу лишається незагоєною раною.

09:45 26.04.2023

Відкриття меморіальної дошки В.Н. Жук

Відкриття меморіальної дошки В.Н. Жук

Люди  ніколи  не  ставились байдуже  до  свого минулого, бо саме в  ньому містяться витоки нашого сьогодення та майбутнього. Минуле, сьогодення й майбутнє тісно пов’язані, а пізнати давнину можна лише тоді, коли вивчити історію рідного краю. Вивченню історії рідного присвятила своє життя                            

16:55 25.04.2023

Відбулося засідання Оперативного штабу

Відбулося засідання Оперативного штабу

14 квітня 2023 року в приміщенні Піщанської сільської ради відбулося засідання Оперативного штабу для організації робіт з ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, викликаних несприятливими погодними умовами та весняним водопіллям на території Піщанської сільської ради.

13:50 14.04.2023

Весняне прибирання триває

Весняне прибирання триває

Чистота й порядок у нашій громаді завжди були справою не лише комунальних служб, але і усієї громади, яка активно долучається до генерального весняного прибирання. 

10:25 12.04.2023

Весняне прибирання

Весняне прибирання

Громадськість все більше усвідомлює, що проблеми санітарного стану  громади, в тому числі благоустрою території населених пунктів - наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс, ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо.

14:28 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь