A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Спільна перевірка неповнолітнього підоблікового Кременчуцького відділу пробації

Спільна перевірка неповнолітнього підоблікового Кременчуцького відділу пробації

      28.03.2023 року провідним інспектором Кременчуцького РВ Оленою Берковою-Левадою, спільно з інспектором  СЮП ВП Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області, старшим лейтенантом поліції Аліною Самойленко та головним спеціалістом відділу соціального захисту населення та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Піщанської сільської ради Галиною Махал проведено спільну перевірку за місцем проживання неповнолітнього підоблікового який перебувє на обліку Кременчуцького РВ.

13:26 29.03.2023

Прощання з Героєм.

Прощання з Героєм.

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника. Мужнього бійця, який боронив українську землю від російського окупанта – Школяра Володимира Вячеславовича.   

15:29 28.03.2023

Опитування підприємців Полтавщини

Опитування підприємців Полтавщини

В області розпочата робота по внесенню змін до Стратегії розвитку Полтавської області на період 2021 ̶ 2027 роки та до регіональної програми підтримки підприємництва.

10:26 28.03.2023

Піщанська громада прощатиметься із загиблим Героєм

Піщанська громада прощатиметься із загиблим Героєм

У вівторок 28 березня 2023 року Піщанська громада прощатиметься із загиблим Героєм, захисником України Школяром Володимиром Вячеславовичем. Школяр Володимир Вячеславович загинув 19 березня 2023 року під час виконання бойового завдання по захисту незалежності України біля міста Кремінна Сєверодонецького району Луганської області. Прощання із загиблим Героєм відбудеться о 10:00 у Кременчуцькому Міському палаці культури. Об 11:00 відбудеться поховання на кладовищі села Кіндрівка. Світла і вічна пам'ять Герою! Щирі співчуття родині!

17:22 27.03.2023

Прощання з Героєм.

Прощання з Героєм.

Сьогодні, Піщанська громада попрощалася із захисником Савченко Ігорем Андрійовичем, мешканцем с. Максимівка, 1986 року народження, який загинув на війні росії проти України.

15:33 14.03.2023

Прощання з Героєм.

Прощання з Героєм.

  Сьогодні, Піщанська громада попрощалася із захисником Ігорем Білошапка, мешканцем с. Кривуші.  Ігор народився 6 березня 1983 року в смт. Онуфріївка, Кіровоградської області.        У 2020 році разом із дружиною Оксаною та синами Ярославом і Максимом Білошапками переїхали у с. Кривуші, Піщанської територіальної громади.  Був мобілізований до лав ЗСУ  31 жовтня 2022 року, навідником 25 десантно-штурмової бригади 4 роти, 2 батальйону. Загинув 28 лютого 2023 року на Луганщині, в районі населеного пункту Червонопопівка, під час виконання  бойового завдання.      Піщанська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя – Захисника України.     Пам’ятаймо і шануймо, подвиг наших земляків, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави!

16:10 13.03.2023

Дорогі наші жінки!

Дорогі наші жінки!

В такий нелегкий час усім нам не до святкувань, і важко знайти підстави для веселого настрою. Та все ж таки, я хочу звернутися до всіх жінок зі словами привітання, бо усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті –  любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і  підтримує у тяжкі хвилини.

11:09 08.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь