A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення про містобудівний моніторинг щодо обґрунтування необхідності внесення змін до відповідної містобудівної документації та оновлення даних містобудівного кадастру

Піщанська сільська рада повідомляє, що відповідно до вимог статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», в порядку,

15:27 21.12.2023

Який вид служби обрати: за контрактом чи мобілізацією? Роз'яснення ТЦК та СП

В Україні триває війна - росія окупувала значну частину нашої території. В країні триває загальна мобілізація - військовозобов’язаних чоловіків призивають виконати їх обов’язок перед країною, благами якої вони користувалися все своє життя. Для більшості свідомих громадян вже стає очевидним, що кожен громадянин України повинен готуватися до захисту Батьківщини зі зброєю в руках. Виникає питання - яким чином?

15:25 27.11.2023

Оголошення про збір ідей проєктів до Стратегії розвитку Піщанської територіальної громади на період до 2027 року

Піщанська сільська рада за підтримки проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» здійснює оновлення Стратегії розвитку Піщанської територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія).

13:33 17.11.2023

Продовжується процес оновлення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади до 2027 року.

Процес стратегічного планування відбувається за підтримки експертів проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

14:08 15.11.2023

Про засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади на 2024-2027 рр.

15 листопада 2023 року о 10.00 відбудеться третє засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади на 2024-2027 рр. за участі консультанта зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку  від проекту «Говерла» USAID.

13:56 10.11.2023

Видача гуманітарної допомоги ВПО

За сприяння Піщанського сільського голови Олександра Краплини, продовжується видача гуманітарної допомоги переселенцям у селах Піщанської територіальної громади. Висловлюємо велику подяку народному депутату  України Олексію Мовчану за надання продуктових наборів

09:18 09.11.2023

До відома мешканців громади

Філія «Кременчуцьке ЛГ» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2023/2024 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НП для потреб територіальної громади:

11:55 31.10.2023

З ДНЕМ ГРОМАДИ!

Шановні жителі Піщанської сільської територіальної громади !!!

13:13 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь