A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочався процес оновлення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади до 2027 р.

15 вересня 2023 року відбулося перше засідання робочої групи. Сільський голова Олександр Краплина разом із представниками громадськості, депутатами, членами виконавчого комітету, представниками  підрозділів сільської ради активно розпочали роботу над важливим для громади документом.

13:13 15.09.2023

Про засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади на 2024-2027 рр.

15 вересня 2023 року о 10.00 в приміщенні Центру культури і дозвілля, за адресою: с.Піщане, вул.Київська, 129 відбудеться засідання робочої групи  з розроблення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади на 2024-2027 рр. за участі консультанта зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку  від проекту «Говерла» USAID.

09:17 06.09.2023

Громада попрощала з захисником

Дорогу ціну платить наш народ, виборюючи свободу та незалежність. Сьогодні, 25-го серпня 2023року, жителі села Нова Знам′янка попрощалися з захисником України, односельцем Волочаєм Олександром Володимировичем.

15:04 25.08.2023

Інформаційне повідомлення про подання заяв про висунення кандидатур від громадськості до персонального складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверс

          Відповідно до пункту 7 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 р. № 381, для розгляду питання надання компенсації виконавчими органами сільської ради утворюється комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (далі - комісія).До складу комісії входять представники від уповноваженого органу та громадськості.

15:57 10.08.2023

Гуманітарний центр Проліска-Кременчук в населених пунктах Піщанської громади

Гуманітарний центр Проліска-Кременчук передав непродовольчу допомогу від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні для внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в селах  Піщанської громади.  Сьогодні, 18 липня 2023 року, допомогу отримали переселенці, що мешкають в селах Піщане та Максимівка. 

16:21 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь