Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Контролюємо контент, який переглядають діти!

Контролюємо контент, який переглядають діти!

Відповідно  до плану  роботи  відділу служби у справах  дітей  виконавчого комітету Піщанської сільської ради  17.03.2021 року  здійснено рейд щодо перевірки умов проживання сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проживаючих на території сіл Недогарки, Рокитне-Донівка, Панівка, Пащенівка. Інспектором сектору ювенальної превенції ВП  Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області Мухомор А. М.  проведено профілактичні бесіди  про відповідальність батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків. Працівники відділу служби у справах дітей виконавчого комітету Піщанської сільської ради наголосили на  тому, що кожен із батьків  повинен здійснювати  контроль за   контентом, який переглядають діти, та обмежувати час перебування у соціальних мережах.

16:51 18.03.2021

Обговорення алгоритму  міждисциплінарної співпраці

Обговорення алгоритму міждисциплінарної співпраці

17.03.2021 року  відбулася робоча нарада за участі старости сіл Недогарки, Рокитне-Донівка, Панівка, Пащенівка Шахмана Володимира Васильовича, працівників  відділу служби у справах  дітей  виконавчого комітету Піщанської сільської ради, відділу соціального захисту населення та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Піщанської сільської ради, інспектора сектору ювенальної превенції ВП  Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області Мухомор А. М, на якій  обговорили чіткий алгоритм міждисциплінарної співпраці відносно запобігання дитячої бездоглядності, безпритульності та профілактики правопорушень серед дитячого населення.

16:44 18.03.2021

ПЛАНОВА ПЕРЕВІРКА НЕПОВНОЛІТНЬОГО ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ

ПЛАНОВА ПЕРЕВІРКА НЕПОВНОЛІТНЬОГО ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ

10 березня 2021 року старшим інспектором Кременчуцького районного відділу пробації спільно з інспектором сектору ювенальної превенції ВП Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області та фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту населення та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Піщанської сільської ради здійснено планове відвідування за місцем мешкання неповнолітнього суб’єкта пробації.

16:32 16.03.2021

Щодо перевірки умов проживання неповнолітніх

Щодо перевірки умов проживання неповнолітніх

З 10 березня 2021 року  розпочалися планові перевірки сімей, які  потрапили у складні життєві обставини, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

13:32 15.03.2021

Нарада щодо надання якісних соціальних  послуг в громаді

Нарада щодо надання якісних соціальних  послуг в громаді

     Відділом соціального захисту населення та соціальних служб для сім’ї дітей та молоді виконавчого комітету Піщанської сільської ради 10 березня 2021 року було проведено робочу нараду щодо надання якісних соціальних  послуг в громаді.

14:54 11.03.2021

Декларування – 2021: що потрібно знати

Декларування – 2021: що потрібно знати

         Звертаємо Вашу увагу, що 01 січня 2021 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій  за 2020 рік  особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка триватиме до 31 березня 2021 року включно.

14:39 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь