Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Травневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує  знайомити читачів про найцікавіші правові ініціативи, новели чинного законодавства та юридичні консультації на шпальтах щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

13:19 04.06.2021

Навесні на ринку праці Полтавщини найбільше не вистачало медсестер, лікарів, інспекторів пенітенціарної системи, токарів і фрезерувальників!

Навесні на ринку праці Полтавщини найбільше не вистачало медсестер, лікарів, інспекторів пенітенціарної системи, токарів і фрезерувальників!

15:24 31.05.2021

«Відтепер державні службовці можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності», – Ігор Панченко

Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта національний тест на цифрову грамотність для державних службовців. Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

15:22 31.05.2021

Повідомлення про обробку посівів

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО «ЕЛІТА» повідомляє, що в період з 31.05.2021року по 20.06.2021року буде проводити обробку посівів сільськогосподарських культур (кукурудза) на полях, які знаходяться на території  Піщанської ОТГ (с. Нова Знам’янка) шляхом внесення обприскуванням  мінеральних добрив  та мікродобрив:

14:08 28.05.2021

Повідомлення про обробку посівів

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «ЕЛІТА 2» повідомляє, що в період з 31.05.2021року по 20.06.2021року буде проводити обробку посівів сільськогосподарських культур (соняшник) на полях, які знаходяться на території  Піщанської ОТГ (с. Нова Знам’янка) шляхом внесення обприскуванням  мінеральних добрив  та мікродобрив:

14:05 28.05.2021

Зниження рівня незадекларованої праці

Досягнення повної і продуктивної зайнятості неможливо без викоренення таких явищ як неформальна економіка та незадекларована праця. Ці явища не тільки обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, вони сприяють створенню і існуванню недобросовісної конкуренції щодо тих суб’єктів господарювання, які у повному обсязі забезпечують виконання зобов’язань щодо сплати податків, охорони праці і соціального забезпечення працівників. Проблеми неформальної економіки і незадекларованої праці є однією із потужніших перешкод для України у забезпеченні гідної праці і високих темпів зростання.

16:31 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь