Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Щороку в області все більше витрачається коштів на заходи щодо доступності закладів

За даними моніторингу, витрати на забезпечення безбар’єрного середовища для життєдіяльності осіб із інвалідністю та маломобільних категорій населення в Полтавській області у 2012-2014 роки становили 2 мільйони гривень. А в 2020 році вони збільшилися до 10 мільйонів гривень. Про це говорили на нараді в голови облдержадміністрації 20 грудня.

12:48 20.12.2021

Захист прав на землю: безоплатна правова допомога власникам та орендарям земельних ділянок

Чи можу я продати свою землю, якщо вона знаходиться в оренді? Як достроково розірвати договір оренди? Як передати землю у спадщину? Що робити, якщо сусід самовільно захопив мою ділянку? Протягом січня – вересня цього року до системи безоплатної правової допомоги (БПД) надійшло понад 41,4 тис. звернень із земельних питань.

16:23 16.12.2021

Діє оновлений Порядок розгляду контролюючими органами скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та на рішення про нарахування пені та накладення штрафу

Згідно з частиною 4 статті 25 Закон України від 08.07.2010 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (зі змінами та доповненнями, далі - Закон №2464-VI) у разі незгоди з розрахунком суми недоїмки платник єдиного внеску узгоджує її з податковим органом шляхом оскарження вимоги про сплату єдиного внеску в адміністративному або судовому порядку.

10:45 15.12.2021

Проведення зборів районної Асоціації фермерів і приватних землевласників

14 грудня 2021 року о 11,00год. в актовій залі райдержадміністрації  планується провести  звітно-виборну  конференцію районної асоціації фермерів та приватних землевласників Кременчуцького району.

13:02 09.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг. 

14:35 07.12.2021

Запитували? Відповідаємо! 

Відповідно до пункту 1 розділу IX Положення фізичні особи – платники податків зобов’язані подати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР  (далі – Заява № 5ДР) або Заяви про внесення змін до окремого реєстру Державного реєстру фізичних осіб – платників податків щодо фізичних осіб, які обліковуються за серією та/або номером паспорта за формою № 5ДРП (далі – Заява № 5ДРП) відповідно.

14:24 07.12.2021

Повідомлення про намір здійснити коригування діючих цін/тарифів на послуги з (вивезення ТПВ) поводження з твердими побутовими відходами у 2022 році

Повідомлення про намір здійснити коригування діючих цін/тарифів на послуги з (вивезення ТПВ) поводження з твердими побутовими відходами у 2022 році

15:31 06.12.2021

16 днів проти насильства

Державна міграційна служба України приймає участь у щорічній Всесвітній акції «16 днів проти насильства». Просимо долучитися до даної акції та опублікувати прес-реліз на веб-сторінці громади.

15:32 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь