Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Техніка безпеки при роботі з пестицидами.

З кожним роком в господарствах Кременчуцького району збільшується  застосування пестицидів. Це зрозуміло , адже  в сучасному землеробстві для отримання високих та якісних врожаїв не обійтись без застосування хімічних засобів захисту рослин.  Аграріям відомо, що  посівам сг  культур  шкоду наносять понад 400 видів шкідників, 200 збудників хвороб та 300 видів бур’янів. Втрати від шкідників, хвороб і бур’янів складають 30-45% потенційного врожаю.  

09:11 14.04.2022

У В А Г А !

Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо Вас звертатись через можливості мессенджерів «WhatsApp», «Viber», «Telegram» та «Signal»:

09:05 14.04.2022

Cервіс (чат-бот) «Юридичний порадник для ВПО»

З метою сприяння у захисті та забезпеченні прав цивільного населення, постраждалого внаслідок військової агресії Російської Федерація проти України, створено сервіс (чат-бот) «Юридичний порадник для ВГІО», розроблений швейцарсько-українською Програмою EGAP та командою БФ «Право на захист» за підтримки Мінреінтеграції та Мінцифри.

16:49 06.04.2022

До уваги мешканців Піщанської громади!

Комунальне підприємство Піщанської сільської ради "Комунсервіс" запрошує на роботу на посаду комірника осіб з  інвалідністю з оплатою праці  в розмірі не меншому встановленого законодавством.  За довідками звертатися за телефоном +380970490279 або за адресою: с.Піщане, Шкільна, 1

09:17 04.04.2022

Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці

Постановою КМУ від 20.03.2022 р. № 331 визначений Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

15:10 28.03.2022

Поліція Полтавщини попереджає про посилення відповідальності за випалювання трави та сухостою

Посилення заходів правового впливу обґрунтоване тим, що вогонь та задимлення, в умовах війни,  екстрені служби можуть сприймати як фактор реальної загрози для населення, об’єктів і територій. Через що органи правопорядку та рятувальники відволікаються від виконання інших важливих функцій, пов’язаних з наданням допомоги громадянам та захистом Батьківщини від окупантів.

13:52 16.03.2022

Служба зайнятості Полтавської області працює в звичайному режимі

Шановні громадяни! Інформуємо, що Полтавський обласний центр зайнятості, всі міськрайонні, районні та міська філії обласного центру зайнятості і Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості наразі працюють у звичайному режимі.

11:28 15.03.2022

Запитували? Відповідаємо! 

Декларант самостійно приймає рішення щодо визначення активів, які будуть зазначені ним у одноразовій (спеціальній) добровільній декларації

13:40 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь