A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. 

15:25 13.12.2021

Нове обладнання.

Проведення багатьох заходів освітнього процесу неможливе без спеціального технічного обладнання, тому що його наявність полегшує та покращує якість проведення культурних та просвітницьких заходів з учнями школи.

11:18 13.12.2021

Вітаємо за зайняте ІІ місце.

Щиро вітаємо Піщанську гімназію Піщанської сільської ради з перемогою в «Обласному конкурсі серед закладів освіти області на кращу матеріальну базу військово-патріотичного та фізичного виховання» за зайняте почесне ІІ місце з призовим фондом – 125 тисяч гривень. Отримані кошти будуть використані для поліпшення матеріальної бази кабінету захисту України, спортивного залу та  національно-патріотичного виховання учнів Піщанської гімназії.

16:08 10.12.2021

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України.

10 грудня 2021 року на базі  Піщанської гімназії відбувся І етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України.

15:57 10.12.2021

Робочий візит представника поліції

З робочим візитом до Піщанської сільської ради завітав Голощапов Микола Миколайович – заступник начальника Кременчуцького районного відділу поліції Управління поліції в Полтавській області. Підчас візиту було обговорено питання щодо підвищення рівня безпеки та захищеності об’єктів державної власності та сфер державного регулювання від злочинних посягань на території Піщанської громади. 

13:50 10.12.2021

Очікування з комфортом

На  завершальній стадії знаходиться впровадження проекту-переможця Обласного конкурсу проектів «Бюджет Полтавської області» «Очікування з комфортом».  Розпочато встановлення 7 критих автобусних зупинок з лавками для відпочинку та урнами для сміття у селах Рокитне-Донівка, Пащенівка та Недогарки.

14:53 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь