A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

"Дія" знову в дії.

"Дія" знову в дії.

З‘явилася можливість шерити документи за допомогою застосунку Дія у відділі «Центр надання адміністративних послуг» та віддалених робочих місцях ЦНАПу. Шеринг – це новітній спосіб надання копій цифрових документів. Він збільшить ефективність роботи ЦНАПу і скоротить час на обробку та перевірку документів заявників. Застосунок Дія надає можливість ділитися копіями цифрових документів, а також перевіряти їх дійсність в декілька кліків. Просто, зручно та без паперових примірників або їхніх копій. Щоб відвідувачам поділитися копією е-паспорта, ідентифікаційного коду чи свідоцтва про народження, необхідно: - відкрити паспорт у застосунку Дія; - навести на QR-код для шерингу документів в Дії, який знаходиться у адміністратора Відділу; - підтвердити запит для передачі даних.

14:30 24.05.2022

До уваги мешканців Піщанської громади!

До уваги мешканців Піщанської громади!

У зв’язку із продовженням проведення ремонтних робіт через пошкодження системи гідротехнічних споруд р. Ірпінь, внаслідок агресії російської федерації та неможливістю акумуляції стоку Київським водосховищем, згідно з рішенням позачергового засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи дніпровських та дністровських водосховищ на другу половину травня, допускається форсування Кременчуцького водосховища до позначки 81,35м БС (біля греблі ГЕС) із забезпеченням щоденного контролю за станом четвертої ділянки Оболонської захисної дамби.

11:39 20.05.2022

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

ТОВ «Декор Агро» повідомляє про проведення 16.05.2022р. хімічного обробітку засобами захисту рослин саду черешні на площі 10 га, препаратом Регаліє Плюс, який має IV клас небезпеки, відноситься до малотоксичних речовин. Препарати застосовуватимуться методом наземного обприскування.

08:37 16.05.2022

Видача продуктових наборів для переселенців

Видача продуктових наборів для переселенців

Сьогодні, 10 травня 2022 року, Полтавською обласною військовою адміністрацією проводиться видача продуктових наборів для переселенців, які зареєстровані і живуть у селах Піщанської територіальної громади. Набір видається переселенцям, які офіційно зареєструвалися як ВПО в управліннях соцзахисту після 24 лютого 2022 року. Один набір – для однієї людини.

14:09 10.05.2022

Подяка мешканцям села від волонтерів

Подяка мешканцям села від волонтерів

Слова подяки, мешканцям Піщанської громади, в особі сільського голови  Піщанської сільської ради Олександра Краплини, висловив голова правління «Єдиного Кременчуцького регіонального центру юридичного захисту ветеранів, учасників бойових дій, миротворчих місій та волонтерів» Олег Биков. Він відмітив активну громадську діяльність по збору та наданню гуманітарної допомоги для військовослужбовців, біженців, мешканців прифронтових територій та звільнених від окупантів міст. Саме активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця  жителів громади додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

16:12 09.05.2022

9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Вшановуючи подвиг тих, хто боровся з фашизмом, хто віддав своє життя за наше майбутнє, сільський голова Піщанської сільської ради Олександр Краплина, заступники сільського голови – Роман Назаренко, Олександр Сукманов, старости сіл разом із представниками громади поклали квіти до пам’ятників воїнам Другої світової війни, які загинули під час визволення сіл Піщанської сільської ради.

12:10 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь