A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Піщанської сільської територіальної громади!

Дата: 19.05.2023 09:34
Кількість переглядів: 374

Шановні громадяни та підприємці всіх форм власності Піщанської сільської ради,  просимо виконувати свій податковий обов’язок та  сплачувати земельний податок та орендну плату за землю. Пам’ятайте, що від вашої сплати податків і зборів залежать соціальні виплати, благоустрій громади, утримування закладів дошкільної та позашкільної освіти, культури  та ін.

Квитанцію для оплати земельного податку можна отримати у приміщенні Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Піщанської сільської ради (ЦНАП), що знаходиться за адресою:

с. Піщане, вул. Київська, 137 (режим роботи: понеділок – четвер: 8.00 – 17.00, п’ятниця: 8.00 – 16.00, обідня перерва: 12.00-13.00); старостинських округах Піщанської територіальної громади  або в  Кременчуцькій ДПІ за адресою: м. Кременчук, вул. Троїцька, 76. Також про суми та реквізити для оплати податків можна дізнатися в електронному кабінеті платника Державної податкової служби України (ДПСУ) в розділі стан розрахунків з бюджетом (вхід та реєстрація на сайті за допомогою кваліфікованого електронного підпису).

Сплату податків громадяни та підприємці можуть здійснити як в готівковій, так і безготівковій формах, платіжними картами за допомогою онлайн-банкінгу.

Сьогодні ми, як ніколи, націлені на перемогу! Дякуємо сумлінним платникам податків громади, які забезпечують потужний тил нашим захисникам, усвідомлюючи важливість принципу “кожен на своєму місці”! Саме ви, попри всі складнощі та з вірою у майбутнє, не припиняєте працювати й динамічно розвиватись!

Завдяки сумлінності, відповідальності та міцній громадянській позиції платники податків нашої громади продовжують підтримувати нашу країну під час воєнного стану та добросовісно сплачувати податки.

З питань по транспортному податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, рекомендуємо звертатися до  Кременчуцької ДПІ за адресою: м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, або через електронний кабінет платника ДПСУ.

 

Дякуємо всім платникам за фінансову підтримку нашої держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь