A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Грантові програми та програми підтримки для українського бізнесу

До уваги агровиробників!

В межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) - AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) для посилення продовольчої безпеки, Програма USAID АГРО спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України надасть аграріям добрива. Завдяки підтримці уряду США, українські фермери, які мають в обробітку від 5 до 500 га та вирощують зернові і олійні культури, можуть безкоштовно отримати по одній тонні добрива для основного та припосівного внесення (Нітроамофоска NPK 16:16:16/15:15:15).

11:21 28.07.2023

Реалізація заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва Полтавській області на 2021-2023 роки

Законом України „Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні” визначено повноваження місцевих державних адміністрацій у сфері розвитку малого і середнього підприємництва.

09:19 14.07.2023

Запуск програми "Варто: підтримка ветеранського бізнесу”

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

09:46 11.07.2023

Для представників малого та середнього агробізнесу

З метою створення умов для розвитку агробізнесу та забезпечення продовольчої безпеки в Полтавській області пропонуємо представникам сільського господарства та харчової промисловості взяти участь у тренінгу ,,Грантові можливості для агробізнесу” який відбудеться 24 травня 2023 року, 10:00 – 12:00, м. Полтава, Полтавський державний аграрний університет, вул. Сковороди, 1/3, каб. 417

15:14 18.05.2023

Конкурс грантів для інклюзивних ініціатив громадянського суспільства, пов'язаних із соціальною згуртованістю

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, за фінансової підтримки Уряду та народу Японії, оголошує конкурс грантів для ініціативних груп у Київській, Чернігівській та Полтавській областях.

15:13 12.04.2023

ЗАПРОШЕННЯ НА НАВЧАЛЬНИЙ ІНТЕНСИВ З ЕКСПОРТУ

22 та 23 квітня в полтавському центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес відбудеться інтенсив «Експорт для виробників Полтавщини». Організатори заходу: Дія.Бізнес та Міжнародна організація з міграції (МОМ). Ця подія — для виробників крафтової продукції з Полтавської області. На учасників чекає 16 годин навчання з топспікерами України. Це 8 освітніх модулів про експорт: від підготовки до перших поставок за кордон. Виробники дізнаються про нові ринки, логістику, документообіг, фінанси та багато іншого. Два дні повного занурення у світ експорту та безліч корисних знайомств — все, що потрібно, щоб почати експортувати. Програма інтенсиву: 1. Підготовка до експорту: перші кроки.

14:04 04.04.2023

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» - кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

09:47 28.03.2023

Каталог продукції експортерів Полтавщини

    У рамках реалізації заходів „Програми сприяння залученню інвестицій, формуванню позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки”, з метою сприяння розвитку експортного потенціалу області Полтавською обласною військовою адміністрацією розпочато роботу щодо оновлення „Каталогу продукції експортерів Полтавщини” (далі - Каталог) українською та англійською мовами (попередня версія Каталогу розміщена на офіційному сайті обласної військової адміністрації за посиланням: https://cutt.ly/ob0LcCP.

13:45 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь