A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Грантові програми та програми підтримки для українського бізнесу

Інформація для роботодавців

Відтепер роботодавці зможуть отримати компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, відповідна постанова Кабінет Міністрів України вступила в дію. Важливо! Особа має бути працевлаштована після 29 серпня 2023 року, обладнання придбане після її працевлаштування. Щоб отримати компенсацію, роботодавцю необхідно подати до регіонального центру зайнятості відповідний пакет документів.

14:03 02.10.2023

Українських експортерів із усіх галузей виробництва запрошують на довгострокову практичну навчальну програму Export Academy 2023

Офіс з розвитку підприємництва та експорту у співпраці з Visionest Insistute (Естонія) запрошують українських експортерів із усіх галузей виробництва на довгострокову практичну навчальну програму Export Academy 2023.

09:41 19.09.2023

Актуальні грантові можливості для бізнесу серед малих та середніх підприємств області

Наразі GIZ реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підвищення конкурентоспроможності економіки України, покращення інституційних та регуляторних умов на національному та місцевому рівнях, завдяки яким малі та середні підприємства (МСП) можуть скористатися новими економічними перспективами, які пропонує Угода про асоціацію з ЄС.

14:57 31.08.2023

Оголошено Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Вже понад півтора року українці як ніколи об’єднані. Співпраця відбувається на різних рівнях – зокрема і між різними суспільними секторами: органами влади, бізнесом та громадянським суспільством. Наразі важливо показати, наскільки круто українці з різних секторів можуть співпрацювати заради суспільного інтересу.

14:21 08.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь