A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Продавали новонароджених дітей іноземцям: правоохоронці повідомили про підозру дванадцятьом членам злочинної організації

Слідчі слідчого управління міста Києва під процесуальним керівництвом столичної прокуратури спільно з прикордонниками припинили діяльність масштабної злочинної організації з продажу новонароджених дітей іноземцям.

14:40 04.08.2023

Шахраї вміло грають на людських факторах.

Шахраї вміло грають на людських факторах. Навички соціальної інженерії (наука про людську поведінкову реакцію) вони вправно втілюють в різні сфери життя, підлаштовуючись під обставини. Так, з появою виплат ВПО, з’явився великий вал фішингових схем: це всі ті повідомлення в месенджерах та соціальних мережах з текстом: «Уряд погодив нові виплати українцям». Текстову інформацію завжди супроводжувало посилання, яке вело потенційну жертву на сторінку, яка вимагала лишити дані свого карткового рахунку для здійснення виплат. Ці посилання розроблені шахраями і всі дані, які ви на них лишаєте, потрапляють прямісінько до рук злодіїв.

14:05 04.08.2023

Обережно! Нові схеми шахрайств.

В теперішньому становищі неабияк важливо розуміти важливість роботи благодійних фондів. Кожен українець як ніколи раніше відчуває свою значимість та робить все, щоб наблизити перемогу якомога раніше. Але, крім того, велика кількість громадян боїться долучатись до донатів, натрапивши на інформацію про нові схеми шахрайств, що зародились на тлі самоусвідомлення українців та активізації волонтерства та благодійності. Чимало людей не займаються благодійністю, оскільки підозрюють, що прохачі намагаються їх ошукати. Отож, що вигадують шахраї та як відрізнити благодійний збір від промислу не правопорядних громадян?

10:13 04.08.2023

Липневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» доступний для читачів

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» і в липневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

10:08 04.08.2023

До уваги платників податків – фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

10:02 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь