Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нарада директорів закладів освіти

Дата: 01.05.2024 16:16
Кількість переглядів: 37

Фото без опису01.05.2024 року відбулася нарада директорів закладів освіти та їх заступників щодо підсумків участі учнів та вихованців закладів освіти Піщанської сільської ради у конкурсах та акціях обласного та Всеукраїнського рівнів. На нараді були присутні сільський голова Піщанської сільської ради Олександр Краплина, заступник сільського голови Роман Назаренко, почесний гість – депутат Верховної ради Олексій Мовчан та громадськість. Проводила нараду начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради Світлана Крупа.

На початку заходу Світлана Іванівна від імені присутніх подякувала  захисникам України за можливість зустрічати світанки, спокійно спати та працювати на благо Перемоги.

Учасники наради вшанували загиблих під час російської агресії хвилиною мовчання.

 Світлана Крупа наголосила, що освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом держави, а громада всіляко підтримує  творчий потенціал учнів та вчителів. Вона розповіла про досягнення учнів та педагогів у обласних, Всеукраїнських та Міжнародних заходах різних напрямків. 

Перед присутніми виступили члени команди «Відважні» ОЗ Піщанський ліцей, які стали  переможцями Всеукраїнського STEM-чемпіонату  з Minecraf та учасниками Міжнародної учнівської конференції «CLOBE 2024» у Чеській Республіці, присвяченої Всесвітньому Дню Землі. Діти разом з керівником Коваль Людмилою Олександрівною, учителем математики ОЗ Піщанський, ліцей презентували свій проект «Моє екологічне село».

Учасників наради привітали сільський голова Піщанської сільської ради Олександр Краплина, депутат Верховної ради Олексій Мовчан.

Вони подякували учням та їх батькам, педагогам за наполегливу працю та вагомий внесок у розбудову держави, вручили подяки батькам за виховання дітей, солодкі та цінні подарунки команді «Відважні» та їх керівнику Коваль Людмилі Олександрівні.

 Олексій Мовчан вручив грамоту Верховної ради сільському голові Піщанської сільської ради Олександру Краплині за заслуги перед Українським народом. 

Заступник сільського голови Роман Назаренко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Крупа привітали керівників закладів освіти з Міжнародним Днем директора школи, вручили керівникам закладів освіти подяки за професійність та старанність у роботі, створення належних умов для організації якісного освітнього процесу, за свідому громадську позицію, невтомну волонтерську роботу, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного Дня директора школи.

    Звичайно, всі бажали найзаповітнішого та найнеобхіднішого - Перемоги України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь