A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На фінальній стадії процес оновлення Стратегії розвитку Піщанської сільської територіальної громади до 2027р.

Дата: 29.03.2024 10:33
Кількість переглядів: 114

Фото без описуПроцес стратегічного планування відбувається за підтримки експертів проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Члени робочої групи, у складі якої представники громадськості, депутати, члени виконавчого комітету, представники підрозділів сільської ради, представники бізнесу працюють над завданнями чергових етапів процесу стратегічного планування.

28 березня 2024 року відбулося четверте засідання робочої групи.

Консультант з стратегічного планування та місцевого економічного розвитку територіальних громад Ірина Ковра проінформувала присутніх про поточний етап роботи, очікувані та фактично отримані  результати виконання попередніх завдань.

На протязі засідання члени робочої групи обговорили розроблені проєкти документів Стратегії розвитку Піщанської сільської громади до 2027р. та Плану заходів на 2024-2027рр. з реалізації Стратегії розвитку. Для ознайомлення мешканців громади та інших зацікавлених осіб з текстом проєктів цих документів та врахування можливих пропозицій та доповнень вони розміщені у вільному доступі на офіційному сайті Піщанської сільської ради з 29.02.2024.  

При обговоренні проєкту Стратегії розвитку особливі акценти зроблено на визначених в проєкті документу очікуваних результатах від реалізації оперативних цілей та завдань цільового блоку та конкретних індикаторах, якими буде вимірюватись їх досягнення.

При обговоренні проєкту Плану заходів на 2024-2027рр. з реалізації Стратегії розвитку члени робочої групи та відповідальні особи за розробку технічних завдань на проєкти, що увійшли до Плану заходів ще раз презентували кожне технічне завдання на проєкт, наголошували на потребі цих проєктів для громади, аргументували організаційну та фінансову спроможність громади для їх реалізації, плани співпраці з регіоном та міжнародними проєктами технічної допомоги для реалізації Плану заходів.

Перелік технічних завдань до Плану заходів кілька разів доопрацьовувався для досягнення максимальної реалістичності в реалізації та досягненні позитивних змін в громаді відповідно до цілей Стратегії розвитку у т.ч. зважаючи на воєнні дії в Україні, що продовжуються.

З врахуванням проведеної стратегічної екологічної оцінки (Звіт про СЕО) проєктів Стратегії розвитку громади до 2027р.та Плану заходів  на 2024-2027рр. з її реалізації, доповнень та пропозицій від мешканців громади проєкти документів Стратегії та Плану заходів робоча група передасть на розгляд сесії Піщанської сільської ради для затвердження в порядку, передбаченому законодавством України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь