Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Піщанська громада провела в останню путь захисника України

Дата: 05.03.2024 15:13
Кількість переглядів: 92

Фото без описуСьогодні Піщанська громада провела в останню путь захисника України - Валерія Григоровича Ступака, молодшого сержанта, стрільця першого стрілецького відділення, першого стрілецького взводу, першої стрілецької роти ВЧ А7093 Збройних Сил України . Йому назавжди залишиться 51…

Ступак Валерій Григорович народився 20 лютого 1973 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. З 1980 по 1989 рік навчався в загальноосвітній школі № 5 міста Світловодська. Після закінчення школи вступив до Світловодського професійно-технічного училища № 5 де отримав професію наладчика автоматичних станків. З 1991 по 1993 рік проходив військову службу, після звільнення йому було присвоєно звання молодший сержант. Після армії працював на Світловодському радіозаводі за спеціальністю. Більше 10 років пропрацював на Світловодському заводі чистих металів за своєю ж спеціальністю. Останні роки працював на заводі Королівський смак в будівельній бригаді – облицювальником.

З грудня місяця 2023 року Валерій Григорович вирушив захищати рідну Батьківщину залишивши кохану дружину та зовсім невеличку донечку Олександру.

Загинув Ступак Валерій Григорович 18 лютого 2024 року в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Віддати шану Герою прийшли рідні, військовослужбовці, працівники Піщанської сільської ради, друзі та жителі громади.

Поховали Героя з військовими почестями на сільському кладовищі в с. Нова Зна'мянка. Ми низько вклоняємося подвигу Героя, співчуваємо та розділяємо біль втрати з родиною загиблого. Герої не вмирають!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь