Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Коваль Роман Валерійович

Дата: 01.03.2024 08:33
Кількість переглядів: 45

Фото без описуКоваль Роман Валерійович народився 01 серпня 1998 року в м. Кременчук Полтавської області. Навчався в Кременчуцькій загальноосвітній школі №2. Потім у Власівській загальноосвітній школі та Кременчуцькому ліцеї №11. Після закінчення школи, здобув спеціальність у Кременчуцькому професійно-технічному училищі №16, спеціальність автослюсар. Працював на деревообробному підприємстві з виробничими потужностями в Кременчуці  «Інтер – Ліс» деревообробником, потім в супермаркеті «Маркетопт» сушістом. Мріяв відкрити власний бізнес. Останній час працював за кордоном.

З початком повномасштабного вторгнення повернувся, щоб долучитися до лав ЗСУ, але був визнаний обмежено придатним. Була зроблена спеціальна операція і 27 липня 2023 року Роман пішов добровольцем на фронт. Служив солдатом 145 батальйону 116 окремої бригади територіальної оборони.

Під час виконання бойових завдань в Донецькій області, був поранений. Після лікування повернувся на службу. Але 11 лютого 2024 року солдат Коваль Роман Валерійович, відданий Військовій присязі та вірність Українському народу, її свободу і незалежність загинув в районі населеного пункту Максимівльянівка Маріїнської міської громади Покровського району Донецької області.

Залишилась мати.

Похований в селі Кривуші Кременчуцького району Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь