Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Єфремов Олександр Васильович

Дата: 26.02.2024 14:02
Кількість переглядів: 91

Фото без описуЄфремов Олександр Васильович народився 21 лютого 1972 р. с. Калайденці Лубенського району Полтавської обл. Навчався в загальноосвітній школі с. Калайденці та Березоворудському аграрному технікумі. У 1989 році був призваний на строкову військову службу до повітряно-десантних військ у підрозділ спеціального призначення. Закінчив строкову службу у званні – молодший сержант. Займався  підприємницькою діяльністю. У селі Піщане Кременчуцького району Олександр Єфремов проживав з 1993 року, реалізовуючи знання набуті в агротехнікумі.  І увесь свій життєвий шлях займався  підприємницькою діяльністю.

20 квітня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України, де проходив військову службу у підрозділі розвідки військової частини А 7014, яка входить до складу 66 бригади. Командир машини першого розвідувального відділення першого взводу розвідувальної роти

Загинув 27 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання  поблизу населеного пункту Брусівка Донецької області.

Залишилися дружина Лариса та сини  Олександр і Андрій.

Фото без описуНагороджений відзнакою Лиманської міської військової адміністрації № 455-20409 (№20409), за стійкість у бою з російськими загарбниками при захисті Батьківщини.

 

 

Фото без описуУказом Президента України № 473 від 04 серпня 2023 року «за вірність Військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, проявлену стійкість і мужність», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

 

Фото без описуНагороджений нагрудним  знаком «66 окрема механізована бригада сухопутних військ» (посмертно), за особисту мужність і самовіддані дії та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної стійкості України, вірність військовій присязі.     

 Похований в с. Піщане Кременчуцького району Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь