A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання від 30 травня 2023 року

Дата: 01.06.2023 16:25
Кількість переглядів: 104

Фото без опису30 травня 2023 року відбулося засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, збройною агресією Російської Федерації проти України. Засідання проводилося у повному складі комісії  - 11 осіб.

На засіданні комісії було розглянуто 2 питання:

  1. Розподіл функціональних обов’язків між членами Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  2. Розгляд питання про надання компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту за заявою № ЗВ-11.05.2023-4511 від 11.05.2023 року.

     Комісією було проведено обстеження пошкодженого об’єкту, складено Акт комісійного обстеження та здійснено фото фіксацію пошкоджених елементів.

У результаті розгляду заяви № ЗВ-11.05.2023-4511 було прийнято рішення про відмову у наданні компенсації відповідно до абзацу шостого пункту 14 (виявлення недостовірних даних, зазначених у заяві про надання компенсації за пошкоджений об’єкт) Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 р. №381.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь