A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Колективу естрадно-спортивного танцю «Фієста» 10 років!

Дата: 29.04.2023 07:11
Кількість переглядів: 122

Фото без опису  28 квітня в приміщенні Піщанського центру культури і дозвілля відбувся благодійний звітний концерт колективу естрадно-спортивного танцю «Фієста», який святкував свій 10-ти річний ювілей!

  Неможливо уявити культурне життя центру культури та дозвілля без участі «Фієсти». Колектив є постійним учасником всіх культурних заходів громади і з кожним роком програма виступів стає більш насиченою, цікавою. Танці та композиції, поставлені керівником  Євгеном Гулаком, вирізняються високою майстерністю та оригінальністю. Кожна дитина знайшла тут своє покликання та виявила талант до мистецтва сучасного, естрадного, бального танцю. Вихованці колективу завжди дарують красу і гарний настрій. 
       То ж щиро вітаємо хореографічний колектив «Фієста»  з ювілейною датою! Дякуємо вам за талант і любов до танцювального мистецтва. Нових творчих злетів вам, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. А керівнику колективу – задоволення від праці та гучних перемог своїх вихованців, батькам – пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам і не перейматись невдачами. Нехай ваші діти стануть справжніми людьми гідними поваги і їхня доля буде щасливою під мирним небом України.
Кошти, зібрані під час благодійного концерту, в сумі 7000 гривень, будуть направлені на підтримку ЗСУ. Кожна гривня наближає Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь