Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Полтавщина: ID-картку можна оформити незалежно від місця реєстрації

Дата: 14.04.2023 08:43
Кількість переглядів: 122

Фото без описуМіграційна служба у Полтавській області нагадує, що ID-картку можна оформити НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

Нагадаємо, послуга з оформлення ID-картки вперше при досягненні 14 років є

БЕЗКОШТОВНОЮ.

До уваги, діти при досягненні 14 років можуть одночасно отримати паспорт і номер платника податків, витративши до 15 хвилин часу на заповнення заяви, ця послуга також є БЕЗКОШТОВНОЮ.

На сьогодні, попри складні умови воєнного стану адміністративні послуги доступнів усіх 28 підрозділах Міграційної служби Полтавщини. Тож оформити абовідновити втрачені паспортні документи можна у будь-якому підрозділі служби НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Крім того, надаємо комплексну послугу зодночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта.

З графіком роботи підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС України за

посиланням https://dmsu.gov.ua/poltava

Відстежувати готовність паспорта можна через онлайн-сервіс Державної міграційної служби України "Перевірка стану оформлення документів"

https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

Для зручності громадян в Управлінні працює телефон «гарячої лінії» (0532)608969, офіційна сторінка Міграційної служби Полтавської області у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/udmspl/, за якими можна отримати актуальні консультації.

 

УДМС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь