Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар бібліотечних працівників

Дата: 12.04.2023 16:20
Кількість переглядів: 280

Фото без опису12 квітня 2023 року відбувся тематичний семінар для працівників бібліотек виконавчого комітету Піщанської сільської ради «Особливості сьогодення в роботі з фондом» організований спеціалістом І категорії відділу культури та туризму виконавчого комітету Піщанської сільської ради Світланою Войтенко.

Основою роботи бібліотеки є її фонд, від складу якого залежить успіх роботи книгозбірні в цілому. Адже саме фонд визначає зміст, повноту та якість задоволення і розвитку інформаційних потреб користувачів. Чим краще підібраний фонд, тим якісніше бібліотека може задовольнити запити користувачів.

На семінарі обговорювалися питання щодо стану книжкових фондів бібліотек громади, обліку документів, збереження, популяризація та розкриття фондів у відкритому доступі для користувачів. Також були розглянуті нові форми звітності бібліотек у 2023 році. 
Участь у семінарах сприяє обміну досвідом, підвищує професійний рівень бібліотекарів та надихає на впровадження нових і вдосконалення традиційних форм обслуговування користувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь