Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Весняне прибирання

Дата: 11.04.2023 14:28
Кількість переглядів: 110

Фото без описуГромадськість все більше усвідомлює, що проблеми санітарного стану  громади, в тому числі благоустрою території населених пунктів - наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс, ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо.

На даний час на території Піщанської сільської ради активно продовжуються  заходи по благоустрою населених пунктів.

Сезонне  грейдерування вулиць триває. В селі  Гориславці завершено підсипання дорожньою сумішшю дороги по вулиці Гагаріна та проїжджої частини вулиці Державності. Проводиться грейдерування доріг в селах Піщане, Нова Знам’янка та  Вільна Терешківка, Самусіївка та Ялинці.

У селах Піщане, Кривуші та Ковалівка проводиться робота по  благоустрою  кладовищ та прилеглих до них територій, здійснюється випилювання  аварійних дерев, кущів, прибирання сміття.

Відбулася весняна толока з благоустрою в селі Недогарки. Велика вдячність жителям села, які приєдналися до прибирання центрального кладовища.

 На двох кладовищах села Гориславці були спиляні аварійні дерева та вивезено сміття після розчистки території.

У селі Максимівка продовжується упорядкування території двох кладовищ – це  викорчовування пнів, грейдерування, вивезення сміття і т.д.

«Кладовищам у селі більше 500 років. Люди у селі говорять, що такого генерального прибирання кладовищ на їхній пам'яті ще не було», -  говорить староста Микола Перешило. Техніка працює і у вихідні дні.

Працівники Майбородівського старостинського округу, колективи будинку культури, ЗДО "Світанок" та бібліотеки, доєдналися до традиційних прибирань територій кладовищ напередодні поминальних днів.

Завдяки злагодженій співпраці працівників старостинських округів та небайдужих мешканців нашої громади території кладовищ тепер у належному стані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь