A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На Полтавщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади Нацполіції України «Лють»

Дата: 21.02.2023 09:46
Кількість переглядів: 90

На сьогодні бажання вступити до лав штурмової бригади «Лють» на Полтавщині виявили близько 300 добровольців. Як повідомив начальник обласної поліції Євген Рогачов, понад 40% кандидатів вже проходять наступні етапи конкурсного відбору.

на полтавщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади нацполіції україни «лють»

Нагадаємо, об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка, що складається з двох штурмових полків, батальйону особливого призначення, артилерійського полку та роти спеціальних операцій. В арсеналі силовиків –  бойові машини піхоти (БМП), бронетранспортери (БТР), бронеавтомобілі «КОЗАК», а також артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Серед основних завдань підрозділу: проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

на полтавщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади нацполіції україни «лють»

Як зазначив Євген Рогачов, для штурмовиків вагоме значення має висока мотивація. 

«Для нас вельми важливо, щоб майбутній боєць керувався бажанням помститися за кожну зруйновану долю та знищені надії; мав конкретну мету – звільнити Батьківщину від ворожої пошесті; чітко розумів поставлені задачі та був готовий постійно навчатися та удосконалювати набуті навички», – наголосив очільник поліції Полтавської області.

на полтавщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади нацполіції україни «лють»Інспекторка відділу кадрового забезпечення обласної поліції Олена Ткаченко розповіла які випробування повинен пройти кожен доброволець, що бажає долучитися до команди мотивованих патріотів. 

«Кандидатам, які успішно подали анкету, належить пройти  тестування на знання законодавства та логічні здібності, військово-лікарську комісію, психологічне тестування, перевірку на фізичну витривалість та співбесіду з поліцейською комісією. Переможці конкурсного відбору будуть проходити курс тактико-спеціального вишколу під наставництвом досвідчених спецпризначенців», – уточнила капітан поліції.

на полтавщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади нацполіції україни «лють»У Полтавській області прийом документів від кандидатів здійснюється:

1.     У центрах надання адміністративних послуг за адресами:

  • м. Полтава, вул. Соборності, 36;   
  • м. Кременчук, вул. Покровська, 14;   
  • м. Миргород, вул. Гоголя, 171/1  
  • м. Лубни, просп. Володимирський, 23.  
  • м. Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;
  • м. Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.

2.     В управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області (вул. Пушкіна, 83 (Спорткомплекс), інформація за номером (0532)51-75-05.

3.     У підрозділах кадрового забезпечення районних управлінь (відділів) поліції, відділів (відділень) поліції на території проживання кандидата.

на полтавщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади нацполіції україни «лють»Долучитися до лав обраної бригади можна і самостійно, подавши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, сайті Система відбору кадрів для Національної поліції України або звернутися на гарячу лінію 0-800-10-00-20.

Перетвори свою лють на зброю! Час повертати своє! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь