A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новорічні та різдвяні свята ступають на поріг

Дата: 30.12.2022 10:53
Кількість переглядів: 241

Фото без описуНоворічні та різдвяні свята ступають на поріг. З нетерпінням їх чекає дітвора. Наша Батьківщина переживає важкі часи, але діти повинні мати миттєвості  для сміху та радості. Вони з нетерпінням чекають на подарунки та вірять у дива.

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, які проживають на території Піщанської сільської територіальної громади, отримали солодкі подарунки від виконавчого комітету Піщанської сільської  ради.

Цього року  Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) подарував дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, та дітям, які є внутрішньо переміщеними особами,  чудові наплічники зі шкільним приладдям: ручки, зошити, щоденники, ножиці, клей, олівці, фарби, кольоровий папір, картон, пластилін, фломастери, гумки, альбоми для малювання, лінійки, дитячі книжечки та розмальовки. Сподіваємося, що подарунок буде корисним та принесе радість.

Ми так хочемо, щоб кожна дитина мала привід для посмішки та позитивних емоцій, щоб найзаповітніші мрії здійснювалися, щоб наша країна була МИРНОЮ, ВІЛЬНОЮ та НЕЗАЛЕЖНОЮ. Вітаємо усіх з різдвяно-новорічними святами. Разом до ПЕРЕМОГИ!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь