A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Жовтневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» доступний для читання

Дата: 01.11.2022 11:20
Кількість переглядів: 109

 Фото без описуВже два роки поспіль  Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  продовжує випуск електронної версії юридично-просвітницького видання «Правовий вісник». У  черговому випуску газети про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства, новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі.

У жовтні  правники України відзначають своє професійне свято - День юриста.  Юристи системи БПД, які вони, чим живуть, надихаються та що для   них професія юриста про це читайте у  новому випуску видання.

 Наразі в  Україні триває воєнний стан. Проте для фахівців системи БПД це не перепона, а навпаки нові виклики та шляхи до удосконалення роботи. Як фахівці системи БПД працюють з внутрішньопереміщеними особами, як надають правову допомогу військовослужбовцям, як консультують та захищають права громадян у сфері земельних прав  про це читайте у юридично-просвітницькій газеті. 

 Враховуючи те, що наразі Полтавщина є однією із  тилових областей,  в якій знайшли прихисток понад 200 000   переселенців.  Збільшення кількості населення в області призводить до вирішення їх правових потреб. Задля ефективної роботи у даному напрямі системи БПД Полтавщини об’єднала  свої зусилля з благодійним фондом «Горєніє» та уклала відповідний Меморандум про співпрацю. Про нових партнерів та ключові напрями взаємодії  читайте у жовтневому випуску видання.

Про порядок формування вимог найманих працівників на виробничому та територіальному рівнях   розповідає очільниця відділення Національної служби посередництва та  примирення у Полтавській області Оксана Атаманюк.

Як змінилися зарплати в Полтавській області у воєнний час  розповідають наші партнери – представники Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

У рубриці «Інтерв’ю з експертом» представники Головного управління ДПС у Полтавській області  інформують про те,  чи є об’єктом одноразового (спеціального) добровільного декларування автомобіль, який було придбано за кошти, з яких не сплачені податки і збори, якщо в подальшому його викрадено, але право власності залишилось?

 Про особливості  надання медичної допомоги та забезпечення ліками внутрішньопереміщених осіб читайте у   жовтневому випуску видання.

  У  рубриці «Життя ОТГ» читайте чим живе, як працює Великорублівська громада. Про це розповідає її очільник В’ячеслав Олійник

У рубриці «Людина права» своїм досвідом роботи у системі БПД ділиться фахівчиня Лохвицького  бюро правової допомоги Світлана Даниленко 

  Про найцікавіші роз’яснення правового характеру дізнавайтеся з постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSd_At89_wAxWs3GpOnuu9Epd0U-u9g8_XrJnfr3lsBBgiBG7wiH2vcF6vU4_ch3rksgqnmVO1V4ScP/pub?start=true&loop=false&delayms=3000.

 

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь