A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги бджолярів!

Дата: 12.09.2022 14:52
Кількість переглядів: 144

У зв’язку із зверненнями громадян до Департаменту агропромислового розвитку та органів місцевого самоврядування щодо приймання документів для одержання спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї відповідно до діючої постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 (зі змінами) «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції», повідомляємо наступне.

Відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», Указу від 17.05.2022 № 341/2022 та Указу від 12.08.2022 №573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» в Україні діє воєнний стан.

Постановою Кабінету Міністрів України від 10.03.2022 № 245 «Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету» кошти Державного бюджету України на 2022 рік, зокрема за програмою КПКВК 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників», передбачені Мінагрополітики, як головному розпоряднику бюджетних коштів, спрямовані до резервного фонду державного бюджету з метою оперативного забезпечення потреб сектору безпеки та оборони в умовах введеного воєнного стану в Україні.
У зв’язку з тим, що бюджетні кошти не передбачені для надання спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї, відсутні правові підстави для розгляду документів. Якщо до органів місцевого самоврядування надійдуть документи для отримання дотації за бджолосім’ї, то вони повертаються суб’єктам господарювання без розгляду.

 

Департамент агропромислового розвитку

Полтавської обласної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь