Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактика правопорушень

Дата: 30.08.2022 08:53
Кількість переглядів: 440

         Фото без опису  29.08.2022 року  відділом служба у справах дітей виконавчого комітету Піщанської сільської ради проведено івент «Профілактика правопорушень – шлях до гармонійного суспільства». У заході взяли участь Семеняченко Н.О., прокурор Кременчуцької окружної прокуратури, Дворніцька О.В., прокурор Кременчуцької окружної прокуратури, Самойленко А.М., інспектор сектору СЮП ВП Кременчуцького РВП, Беркова-Левада О.С., провідний інспектор Кременчуцького районного відділу філії державної установи «Центр пробації». Учасниками івенту були старости старостинських округів Піщанської сільської територіальної громади, директори закладів освіти Піщанської сільської ради, заступники з навчально-виховної роботи, фахівці із соціальної роботи відділу соціального захисту населення та соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Піщанської сільської ради. Під час заходу обговорили  спільний алгоритм-механізм, який буде дієвим, продуктивним, а головне – захистить  дітей  від негативних явищ, зробить місце їхнього проживання безпечним, дасть можливість гармонійно розвиватися та реалізовувати свої здібності та таланти.

      Відповідальність за дітей, які проживають у Піщанській сільській територіальній громаді, лежить на кожному жителю громади. Вчасно побачити, відреагувати, завчасно попередити – це обов’язок кожного. Своєчасна профілактика правопорушень – це крок до здорового суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь