Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ.

Дата: 06.06.2022 11:56
Кількість переглядів: 157

Фото без описуДеякі курці вважають, що електронні сигарети замість звичайних можуть їх врятувати від тяжких хвороб. Виробники дуже вміло використовують маркетинг і намагаються змусити молодих людей думати, що куріння електронних сигарет покращить їх життя.

"Справа в тому, що після переходу на електронні сигарети звичайний курець починає палити набагато більше, тому що в його організмі недостатня кількість нікотину", – стверджує лікар-нейрохірург Антон Шкіряк.

Більш того, електронна сигарета також може стати провокатором раку. Саме тому лікар рекомендує відмовитися від будь-яких сигарет: звичайних, електронних та напівелектронних.

Завдяки цьому людина збільшить на 80-90% шанси на більш тривале життя. За останні 10 років онкологічні захворювання помолодшали.

"Якщо років 10-15 тому ми говорили про рак у людей 50+, то сьогодні ми говоримо про рак у людей 35+", - розповідає лікар.

З 11 липня в Україні забороняється куріння тютюнових виробів для нагрівання на рівні з сигаретами, кальянами та е-сигаретами у визначених громадських місцях. 

Детальніше https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1978-IX#Text 

Не обкурюй близьких – виконуй новий антитютюновий закон!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь