A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактична робота

Дата: 19.04.2022 13:36
Кількість переглядів: 396

Фото без опису     18 квітня 2022 року на території  сіл Вільна Терешківка та Нова Знам’янка відділом служба у справах дітей виконавчого комітету Піщанської сільської ради, інспектором  сектору ЮПВП КРУП ГУНП у Полтавській області Мухомор А.М.,  старостою Новознам’янського старостинського округу  Жмаком В.Ю. проведено профілактичні заходи.  У ході яких відвідано сім’ї, де діти мають  проблеми з відвідуванням онлайн-уроків. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання, розвитку  та навчання дітей.

     Відділ  служба у справах дітей виконавчого комітету Піщанської сільської ради вкотре наголошує, що батьки несуть відповідальність  за відсутність дитини на заняттях у школі та онлайн-заняттях. Якщо дитина має систематичні пропуски  у навчанні, батьки притягуються до відповідальності за частинами 1-4 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

   Фото без описуНаголошуємо, якщо навчання організовано дистанційно, присутність дитини на уроках є обов’язковою, контроль за цим покладається на батьків дитини, адже, відповідно до статті 55 Закону України «Про освіту», батьки зобов’язані сприяти виконанню дитиною освітньої програми та досягненню дитиною передбачених нею результатів навчання.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь