A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Піщанської сільської територіальної громади!

Дата: 13.04.2022 14:08
Кількість переглядів: 836

Евро прошло — бродячие собаки все еще с нами    Дуже часто, на вулицях сіл нашої громади, можна зустріти собак різних порід та розмірів із ошийниками, які або втекли від господарів, або господарі відпустили їх на самостійний вигул.

    До сільради часто звертаються мешканці та працівники організацій, зі скаргами про те, що собаки, які живуть на території домоволодінь мають вільний доступ з домоволодіння на вулицю. Це становить небезпеку для всіх людей, які проходять повз домоволодіння та велосипедистів. 
    Собак у населених пунктах – можна тримати у вільному вигулі на ізольованій, добре обгородженій території (в ізольованому приміщенні), на прив’язі або без неї. Якщо з території є доступ на вулицю, тварин потрібно тримати в вольєрі або на прив’язі.
    ПАМ’ЯТАЙТЕ, Ваші тварини можуть стати причиною конфліктів і невдоволення людей. Шум, «собачі весілля», неприбрані екскременти на узбіччях доріг, доріжках, тротуарах – причини сварок із сусідами та перехожими. Не кажучи вже про те, якщо ваша собака заподіє шкоду людині (вкусить, зіпсує майно) – відповідальність за її дії будете нести господар.
    Враховуючи вищевикладене, виконавчий комітет Піщанської сільської ради просить всіх громадян дотримуватись Правил утримання і догляду за домашніми тваринами, що передбачені чинним законодавством України та у жодному разі не випускати собак самостійно гуляти по населеному пункту та не допускати доступ тварин з домоволодіння на вулицю!
    За порушення правил тримання собак і котів передбачена відповідальність згідно із ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

    Пам’ятайте, МИ відповідальні за тих, кого приручили!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь