Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нарада "Організаційно-методичні засади діяльності закладів освіти в умовах інклюзивного навчання"

Дата: 19.01.2022 16:33
Кількість переглядів: 360

Фото без опису18 січня 2022 року Комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр» Піщанської сільської ради за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Піщанської громади було проведено робочу нараду на тему: «Організаційно-методичні засади діяльності закладів освіти в умовах інклюзивного навчання».

У нараді взяли участь працівники відділу освіти, керівники та заступники закладів освіти Піщанської громади, а також працівники інклюзивно-ресурсного центру.

З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Світлана Крупа та наголосила про те, що жодна дитина не має відчувати себе іншою та виключеною з освітніх, культурних і соціальних процесів – це головне завдання інклюзії.

В.о. директора КУ «ІРЦ» Валентина Наріжна повідомила присутнім про визначення рівнів підтримки в закладах освіти та про роботу з автоматизованою системою інклюзивно-ресурних центрів.

Валентина Ступак, спеціаліст відділу розповіла про відповідне  оформлення документації з організації інклюзивного навчання закладів освіти.

По завершенню наради було прийнято рішення щодо командної роботи закладів освіти та фахівців ІРЦ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь