A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Допомога захисникам

Дата: 17.12.2021 16:08
Кількість переглядів: 661

Волонтерство — це унікальна можливість стати кращим, допомагаючи іншим. Воно не має кордонів і обмежень.

Залучаючи учнів Піщанської громади до доброчинної акції «Допоможи захиснику», ми виховуємо патріотизм, відповідальність, любов і повагу до  України та її захисників.

Співпрацюючи з ГО Координаційний центр ветеранів АТО (Володимир Поляков), напередодні Дня Святого Миколая, новорічних свят учні закладів загальної середньої освіти Піщанської сільської ради зібрали для воїнів передової на Сході продукти харчування: овочі, солодощі, сушку, домашні заготовки-закрутки, різні смаколики та інше.Також сплели маскувальні сітки та записали вітальні відео, які передали на передову через волонтерів Координаційного центру Константина Пташинського та Ігоря Мосієнка. Ініціатором плетіння маскувальних сіток став воїн АТО з Кривушів Роман Лях, який забезпечив дітей матеріалами для плетіння і також передав благодійні подарунки на Схід.

Дякуємо учням, батькам та педагогам Максимівського та Недогарківського ліцеїв, Гориславського, Кривушівського та Ялинцівського НВК, Піщанської гімназії, Вільнотерешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Майбородівської ЗОШ І-ІІ ступенів, закладу дошкільної освіти «Веселка» (с.Максимівка»), дошкільного підрозділу Гориславського НВК за небайдужість сердець та посильну допомогу, яка дасть змогу захисникам відчути єдність і співпереживання за них і долю України. Кожен заклад, як зміг, долучився до корисної справи.

Окрема подяка начальнику відділу освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Піщанської сільської ради Світлані Іванівні Крупі за  постійну підтримку та співучасть у благодійних акціях  допомоги та підтримки захисників України.

 

Тамара Васильєва, фахівець ВОМС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь