Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Дата: 13.11.2021 12:53
Кількість переглядів: 519

Фото без описуВ закладах загальної середньої освіти Піщанської громади проходять предметні олімпіади, які проводяться в три етапи.  Учні вже подолали І олімпійський рубіж – шкільні олімпіади та  визначені переможці.

13 листопада 2021 року розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.  Цього дня зібралися школярі 8-11 класів Піщанської громади – найкращі знавці історії, екології та інформатики. У неділю, 14 листопада відбудеться олімпіада з географії, астрономії та трудового навчання. А усього протягом листопада - грудня олімпіади пройдуть з таких навчальних дисциплін: української мови та літератури, англійської мови, правознавства, математики, біології, фізики, хімії. Переможці олімпіад будуть захищати честь громади на обласному етапі, який буде проходити в січні-лютому 2022 року в м.Полтава. Бажаємо успіхів учасникам і хочемо щоб перемогли найдостойніші!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь