A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нагорода для обдарованих дітей Кременчуцького району

Дата: 04.10.2021 16:43
Кількість переглядів: 566

Фото без описуСамовдосконалення обдарованих дітей необхідно стимулювати. Таким стимулом для творчо обдарованої учнівської молоді Кременчуцького району стала поїздка до м. Київ, ініційована народним депутатом України Олексієм Мовчаном.

04 жовтня 2021 року  делегацію учнів закладів загальної середньої освіти у кількості двадцяти чоловік – переможців та призерів обласних олімпіад, конкурсу-захисту МАН, мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, конкурсу  української мови імені Петра Яцика та інших у м. Києві зустріла помічник народного депутата Валерія Гриценко. Дітям була організована пішохідна екскурсія містом. Від Золотих воріт (загадавши бажання повернутися сюди ще раз) діти попрямували до собору Софії Київської, потім – до розкопок руїн палацу князя Володимира, прогулялися Михайлівським парком і через скляний міст направились до Верховної Ради України.

У приміщенні Верховної ради відбулася екскурсія та зустріч з депутатом Верховної Ради України Олексієм Мовчаном.

Делегацію очолила начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради Світлана Іванівна Крупа.

Серед учнівських активістів – Драбчак Аліна, Безклинська Мілена та Левченко Дарина – учні Піщанської гімназії Піщанської сільської ради.

Стомлені, але сповнені новими враженнями та ідеями, повертаються діти до рідних домівок, аби завтра втілювати ці ідеї в життя у стінах рідної школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь