A A A K K K
для людей із порушенням зору
Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання робочої групи з аудиту земель сільськогосподарського призначення на території Піщанської сільської ради Кременчуцького району

Дата: 06.05.2021 11:25
Кількість переглядів: 936

Фото без описуНа виконання  розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації № 519 від 11.09.2020 року «Про результати аудиту земель сільськогосподарського призначення на території області» продовжена  діяльність робочих груп з проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

29 квітня 2021 року в 14-00 год. в приміщенні Піщанського будинку культури та дозвілля  відбулося засідання   робочої групи з аудиту земель сільськогосподарського призначення, яке провела Куріцина Інна Олексіївна - начальник відділ комунальної власності, земельних відносин та охорони довкілля.

Під час засідання  було розглянуто питання:

Про вжиття заходів та шляхи  усунення виявлених порушень за результатами проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

У засіданні робочої групи взяли участь представники старостинських округів, представники фінансового відділу, начальник юридичного відділу, працівники відділу комунальної власності, земельних відносин та охорони довкілля, голова постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, архітектури, будівництва, комунальної власності, житлово - комунального господарства. 

 Робочою групою надані рекомендації користувачам земельних ділянок про необхідність дотримання рекомендацій щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки у відповідності до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь