Піщанська сільська рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання робочої групи з аудиту земель сільськогосподарського призначення на території Піщанської сільської ради Кременчуцького району

Дата: 06.05.2021 11:25
Кількість переглядів: 968

Фото без описуНа виконання  розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації № 519 від 11.09.2020 року «Про результати аудиту земель сільськогосподарського призначення на території області» продовжена  діяльність робочих груп з проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

29 квітня 2021 року в 14-00 год. в приміщенні Піщанського будинку культури та дозвілля  відбулося засідання   робочої групи з аудиту земель сільськогосподарського призначення, яке провела Куріцина Інна Олексіївна - начальник відділ комунальної власності, земельних відносин та охорони довкілля.

Під час засідання  було розглянуто питання:

Про вжиття заходів та шляхи  усунення виявлених порушень за результатами проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення.

У засіданні робочої групи взяли участь представники старостинських округів, представники фінансового відділу, начальник юридичного відділу, працівники відділу комунальної власності, земельних відносин та охорони довкілля, голова постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, архітектури, будівництва, комунальної власності, житлово - комунального господарства. 

 Робочою групою надані рекомендації користувачам земельних ділянок про необхідність дотримання рекомендацій щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки у відповідності до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь